• Novo
Jednostavno Daisy Fluidity Chevron Područje Prostirka, 8' 10'

Jednostavno Daisy Fluidity Chevron Područje Prostirka, 8' 10'

Stupnjevi:
KM 115.50

Iznos
Tova je dostupna

Pokažite svoj ponos jednostavnom Tratinčicom 8' x 10 ' Aromantic Chevron Chenille prostirkom iz kolekcije Fluidity. Svi će uživati u šarmu koji u vašu kuhinju ili dnevni boravak donosi ovaj ukrasni ćilim od Šenila! Ova duga će vam pomoći da personalizujete svoj prostor živopisnom bojom i stilom dodajući savršen dodir komfora pod nogama koji ste tražili. Svi naši tepisi su elegantni i funkcionalni sa nagnutim ivicama. Predlaže se neklizajuća podloga za prostirku. Meka pod nogama, od teksturiranog ženila. Moderan i funkcionalan za područja velikog prometa. Nagnute ivice. Predložio je neklizajući jastučić za prostirke. Hemijsko Čišćenje / Čisto Na Licu Mjesta.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Texas A & M 4'x6' ćilim

KM 0.67

Pokažite svoj timski ponos na veliki način! 4'x6' ultra plišani tepisi neće ostaviti nikakvu sumnju za koga ćete navijati na dan utakmice! Neklizajuća podloga drži prostirku na mjestu

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.