• Novo
Nova standardna zamjenska zamena za zamjena za maglu za maglu za putničku stranu, FITS - GMC Sierra 1500

Nova standardna zamjenska zamena za zamjena za maglu za maglu za putničku stranu, FITS - GMC Sierra

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Uz ozbiljnu i nepokoležnu opredjeljenje za pružanje širokih spektra visokokvalitetnih zamjenskih komponenti, opreme i dijelova za popravak i pribor za popravljanje automobila, kamiona i drugih vozila, nudimo novi CAP sertifikovani standardni zamenjivač za zamjenu za zamjenu magle za maglu , Za seriju 1500. Dizajniran je da zamijeni vašu postojeću sklopu svjetla za maglu. Odgovara vašoj 2016-2018 GMC Sierra 1500. Provjerite da li vam se uklapa u vaše vozilo. Garancija : 5 godina, ograničena. Kai New Capa certificirana standardna zamena glavna svjetla za maglu za putnike, FITS 2016-2018 GMC Sierra 1500 LED, za seriju 1500, izrađene od ABS termoplastike. Nema modifikacija potrebne za ugradnju. Direktna zamjena za vaše vozilo. Isti oblik odgovara i funkcionira kao OE. Garancija : 5 godina, ograničena. Pogledajte veliki izbor dijelova dostupnih za vaše vozilo.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta

KM 1.00

Proizvedeno od vrhunskih komponenti, ovo je vaša najbolja opcija i jeftin zamjena za vaše potrebe za obnovom, popravkom i održavanju OE zamjenski proizvod za vaš oštećeni ili stariji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.