• Novo
CELET TEAP iPhone mini combo futrola, udarna futrola sa ugrađenim prstenom, kickstandom i magnetom za nosače automobila kompatibilan sa Apple iPhone Mini - crni

CELET TEAP iPhone mini combo futrola, udarna futrola sa ugrađenim prstenom, kickstandom i magnetom za

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Kombiniranjem zaštite funkcionalnošću, ovaj šok izolirani kombinirani slučaj omogućuje vam da vaš uređaj s lakoćom prevozite dok pružate maksimalnu zaštitu svezanja. Ovaj je slučaj izvršen isključivo za Apple i Phone 12 mini i sadrži ugrađeni medijski kickstand koji omogućava gledanje u pejzažnu (vodoravnu) ili portretnu (vertikalnu) orijentaciju. Sadrži dodatni jaki magnet, jednostavno sjetite telefon na držač i brzo će se priključiti; Vaš uređaj se može postaviti u bilo kojem željenom uglu. Metalni prsten koristi se kao kolijevka nosača prsta dok koristite svoj uređaj da biste sigurno držali telefon sigurno, čvrsto prianjanje i sprečavaju skupe slučajne kapi. Komboot komore od udaraca dolazi u crnoj boji i sadrži TPU, gumeni meki premaz, koji pomaže kao dodatni korak predostrožnosti od slučajnih kozmetičkih oštećenja. Tanak profil i multi-funkcionalnost ovog proizvoda spajaju stil, svestranost i vrhovnu zaštitu. Tanak dizajn minimizira neugodnost. 360 ° prsten pruža udobnu obuku i jednostavan rad. Slučaj uključuje ugrađeni 360 kickstand koji omogućava gledanje u pejzažnu ili portretnu orijentaciju. Precizne izreze ne ometaju pristupačnost tipkama, kontrolama, donjem zvučniku i lukovu. Opremljen magnetom omogućava vašem uređaju da odmah nađe na držač (nosač telefona nije uključen).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.