• Novo
Čvrsta medvjeđa kuka i petlja dječaci Toddler Open-Toe Sport Sandale - Navy Orange 10

Čvrsta medvjeđa kuka i petlja dječaci Toddler Open-Toe Sport Sandale - Navy Orange 10

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Čvrsta medvjeđa kuka i petlja dječaci Toddler Open-Toe Sport sandale. Ove sandale su odlične za sve i sve aktivnosti i vrlo su lako preuzeti i isključiti. Sa tri podesivosti kuke i petlje, lako ih je prilagoditi za svaku nogu . Odgovara svim vrstama navrata. Savršeno za porodične izlete, vrijeme za reprodukciju ili izlazak u susjedstvo .. Svježe i ugodno vaše dijete može samo doći na ove udarce i biti spreman za dan. Udobno : Njegov visokokvalitetni materijal čini ih da ostanu ugodni cijeli dan. Moderan : Njegov svestrani dizajn čini ih u velikom raznim situacijama. Open-Toe : Ovi dizajn drže nožne prste svježe i ugodne cijeli dan. Visokokvalitetni : napravljen sa iskustvom korisnika na umu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ženski krzno klizanje

KM 7.50

Uđite i izađite! Ove damekliznu sandale imaju sve : krzno, zabava i moda sa slojem plišanog luksuza Ove sandale kombiniraju komfor za poslije sportske nogometne tobogane sa krznenim pliš

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.