• Novo
Personalizirana Početna Narukvica Od Nehrđajućeg Čelika Pozlaćeno Pismo Crvena Tkana Narukvica Narukvica Tkana Narukvica Za Muškarce Žene Djevojke

Personalizirana Početna Narukvica Od Nehrđajućeg Čelika Pozlaćeno Pismo Crvena Tkana Narukvica Narukvica

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Personalizovana 26 početna narukvica od nerđajućeg čelika pozlaćena pismo Crvena tkana narukvica Dainty Charm narukvica tkana narukvica za muškarce žene devojke karakteristike : zlatno crvena tkana narukvica je savršen poklon za vašu porodicu, ljubavnika i prijatelje. Savršeno za plažu, bazen, surfanje ili bilo koju drugu priliku ljeti, sigurno će vam dati komplimente ovaj 26 Inicijal može predstavljati vaše ime, ali može predstavljati i vašeg ljubavnika i porodicu. Gležanj je i dalje vrhunac kolokacije odjeće.Značenje naše dainty zlato ime crvena narukvica da predstavlja vas ili vaše najmilije.Najbolji poklon naša delikatna zlatna početna crvena tkana narukvica je prepuna ljubavi. Savršen je poklon za vašu decu, dete, najboljeg prijatelja, ćerku, ženu, mamu, muškarce, muža, dečake, brata, pa čak i bake ih takođe vole. Zlatna narukvica je lagana i udobna za nošenje.Odličan poklon za rođendan, godišnjicu braka, Dan zaljubljenih, Božić, Majčin dan i druge praznike prelepe narukvice sa crvenim tkanim slovima savršene su za podudaranje trbušnih plesnih outfita zlatna narukvica je savršen poklon za vašu porodicu, ljubavnika i prijatelje. Savršeno za plažu, bazen, surfovanje ili bilo koju drugu priliku ljeti, sigurno će vam dati komplimentidosevi za narukvice su napravljeni od nerđajućeg čelika i pletenog užeta, površina je galvanizovana, a boja : vintage narukvica sa zlatnim slovom, izdržljiva i izdržljiva, veoma lepa i sjajna ovo može predstavljati vaše ime, ali može predstavljati i vašeg ljubavnika i porodicu. Narukvica je i dalje vrhunac kolokacije odjeće.Materijal : Nerđajući čelik dužina lanca veličina : 15-28cm/6-11inch (podesiva dužina lanca) boja : kao pokazašta dobijate : 1 × narukvica Stanje : 100% potpuno novo,boja neće izblijediti ili promijeniti. Trajaće jako dugo ako se dobro brine. Ali molimo vas da ga ne nosite tokom kupanja ili tuširanja. Spol : Žene. Funkcija : Dekor. Nakit Poklona. Rođendan. Vjenčanje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.