• Novo
Ograničena prodaja vremena: Vintage Antique Design 1. Carat Crveni rubin i dijamantski zaručni prsten u 10K ružičastog zlata za žene u prodaji

Ograničena prodaja vremena: Vintage Antique Design 1. Carat Crveni rubin i dijamantski zaručni prsten

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Trgovina sa potpunim samopouzdanjem. 100% zadovoljstvo ili nijedna pitanja zatražila garanciju povrata novca. Izrađen u čvrstom zlatu. Ovjerene sa 10k / 14k / 18 K markicama. Ako veličina nije navedena, pošaljite nam e-pošaljite veličinu prstena koje želite naručiti, nakon što naručite na rasporedu na sredini kamena na raspolaganju na većini stilova od 1/4 karata , 1/3 karata, 3/8 karata, 1/2 karata ili 1 karat. Kontaktiraj nas u vezi sa prilagodbom dostupnim na većini stilova za 10k / 14k / 18 K zlato i zlato, zlato, žuto zlato, zlato ružičastog zlata, zlato ruže. Savršena ručno rađena 1,25 karata rubin i dijamantski prsten za angažman u 10k ružičastog zlata. Prekrasan ženski angažman prsten savršen je dizajnerski drago kamen, ručno izrađen i prilagođen u savršenstvu. Sjajni i sjajni prsten rubin gumene gume, siguran je da je u mogućnosti je na prvom polju. Na ovom prstenu : -Gold Metal : 10k Rose Gold Center dragulja : -Svaleni crveni rubin. Ruby je veličine 7x5mm. Osizolizirani kamen : - prekrasni dijamanti (cca carat) .Totalna težina karata : -Potažna karata težina rubinskog i dijamantskog zaručničkog prstena je oko 1,25 karata veličine : - Možemo to učiniti Prsten između veličina od 4,5 do 9,5.Primirajte da se kao svi naši prstenovi ručno izrađeni, možemo prilagoditi ovaj prsten na bilo koji način na koji način da ga prilagodimo. Prsten možemo napraviti u različitim zlato : 10k, 14k ili 18k, bijelo, ruža i žuto zlato će dobiti ovaj prekrasan prsten u lijepoj kutiji za nakit, zajedno sa nakitnim certifikatom kako bi se zajamčilo sve detalje prstena. {Production Time} Prekrasan rubin i dijamantski zaručnički prsten je ručno izrađen i prilagođen u vašoj veličini prstena. Svim našim nakitom imamo s velikom ljubavlju i predanošću. Kao rezultat, imajte na umu da će trajati oko 8-10 dana, za naredbu da bude spreman i otpremljen. Zbog trenutne narudžbe suočavaju se, možda neće biti moguće dostaviti narudžbu ranije.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.