• Novo
Keego Cellular Ne bušili za prozore za hodanje bežične prozore Lako ugradnja toplota izolacijska buka Smanjenje prozora sjenilo Polu-zanimanje čelik plave boje, 54.5 W 42 H

Keego Cellular Ne bušili za prozore za hodanje bežične prozore Lako ugradnja toplota izolacijska buka

Stupnjevi:
KM 16.40

Iznos
Tova je dostupna

Obratite pažnju : Zbog strogih zahtjeva ovog proizvoda, obavijestite me o veličini prozora prije kupovine. Nadam se da ću vam pomoći da prilagodite veličinu proizvoda u najboljem primjenjivoj veličini, kako biste poboljšali korisničko iskustvo proizvoda i iskustvo kupovine. Ako niste sigurni u veličinu koju trebate kupiti ili vam je potrebna za koju trebate biti uključena u vezu, Slobodno me kontaktirajte i ja ću vam biti na usluzi. Cijenimo precizne mjere kupca; Pažljivi nalozi, izbjegavajte povratak bez problema sa kvalitetom . ☞ Kliknite ovdje za Danju Keego i noćne bežične tablice tamne ploče plave boje. ☞ Kliknite ovdje za Keego Nema bušenja bežičnih celijskih sjenila saće prozore. ☞ Kliknite ovdje za Keego Blackout bežične mobilne nijanse. ☞ Kliknite ovdje za Keego polu-zacrte bežične mobilne nijanse. Veličina, tkanina prilagodljiva. 1. Keego nijanse mogu prilagoditi različite veličine u širini i visini. Ako želite montirati, potrebna je minimalna dubina prozora od 2 ". 2. Širina prilagođene sjene od 21 " do 60 ", maksimalna visina nijanse je 70 " ". 3. ako ne možete pronaći Veličina na listi veličine, kontaktirajte nas o vašem upitu .. Obratite pažnju. 1. Širina nije za širinu tkanine, već za hardversku širinu. Hardver je samo oko 1/8 "šire od tkanine. Gotovo bez jaza između tkanine i prozora! . 2. Ovo je nijansa bez bušenja, tako da se ne treba previše brinuti o instalaciji, ali molimo vas da budete precizni na odabiru širine. . Paket uključuje. - Shade X 1. 【Bežično rukovanje】 - Apsolutno sjajno izum Black Out Roletne za spavaću sobu za one porodice sa bežičnim djecom i kućnim ljubimcima. Nema potrebe za brigom za davanjem. Samo unutarnje ruke . 【Brza dostava i apsolutno zadovoljavajući】 - četverodnevni period proizvodnje plus 5 ~ 7-dnevni period isporuke. Garantujemo da su proizvodi isti kao što je opisano, a ako postoji bilo kakvo pitanje, nudimo besplatnu razmjenu . 【Vrhunski materijal】 - 1. Odlično kvalitetna tkanina : Izrađena od 100% poliesterske tkanine, dobra je s propustljivošću zraka, izblijedjela otporan i izdržljiv. Dvostruka krpa i dizajn pređe, slobodno disanje svježeg zraka. 2. Aluminijumska legura Kaseta vrhunska kaseta izgrađena je sa stilskim aluminijskim kućištem - Sturdier i može se lako održavati godinama . 【Obratite pažnju】 jer je ovo prilagođeni proizvod, molimo vas pažljivo pročitajte i pošaljite narudžbu u skladu s preporukama veličine. Cijenimo preciznu mjeru kupca i pažljiv red, izbjegavajte povrat bez problema kvalitete. Ako imate bilo kakvih pitanja, prvo nas kontaktirajte.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.