• Novo
Oalirro haljine sa cvjetnim printom za žene Patriotske ženske ljetne haljine Casual višebojna ženska modna haljina s printom bez rukava

Oalirro haljine sa cvjetnim printom za žene Patriotske ženske ljetne haljine Casual višebojna ženska modna

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Dobrodošli u tajni vrt Oalirra. Proslavite svoj patriotizam ovog ljeta uz ove patriotske haljine američke zastave. Glave će se kotrljati i osmeh će se pojaviti dok pokazujete svoje stvari u ovoj jedinstvenoj i šarmantnoj haljini! Možeš nositi haljine na zabavu. Voljet ćete ih upariti sa štiklama ili patikama za glamurozan izgled! Sport jedinstveni all-over štampani kratkim rukavima rukav haljine kako bi svoj jedinstveni sebe u prvi plan i izazvati sat vremena bash!【Topli savjet】 : stil ovog proizvoda je tanak, možete izabrati proizvode nešto veće veličine, možda su više u skladu sa vašim tijelom.Ženska Moda okruglog vrata bez rukava sa štampanim puloverom Dress Features : 1.It izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljiv za svakodnevno nošenje.2.Moderan i modni dizajn čine vas privlačnijim. 3.Odlično za zabavu,nemaran,Sport,siguran sam da će vam se svidjeti! 4.Ovo je odličan poklon za vaše ljubavnike ili vas same.5. Prilika : svakodnevno, putovanje, dom, odmor, odmor i tako dalje. Savršeno za jesen i zimu. Sezona : Tokom Cijele Sezone.Spol : Žene .Prilika : Nemaran.Stil : Nemaran.Dužina : Redovna.Fit : Odgovara ture po veličini.Debljina : Standardna.Kako oprati : ručno pranje hladno, objesite ili osušite linijom.Šta dobijate : 1 XWomen Obucite svoj patriotizam - Proslavite svoj Patriotski duh ovog ljeta u ovoj haljini američke zastave. Osmjesi će doći kad pokažeš svoje stvari u ovoj slatkoj haljini! Više odjeće za američku zastavu koja će postati hodajuća reklama za zabavu na američku temu!. Haljina američke zastave-crvene i bijele pruge na dnu prednje i zadnje strane. Plavi vrh prekriven je bijelim zvijezdama. Ova haljina će vas hladiti čak i po vrućini praznične sezone. Oživite svoje jedinstveno ja sa ovom jedinstvenom haljinom bez rukava sa svim printom. KARAKTERISTIKE : vintage američka zastava haljina, ljetna moda 4. jula haljina, zabavna grafička majica, šarena patriotska košulja sa printom slova, haljina za Dan nezavisnosti, bez rukava,casual, tanak kroj, trendi i elegantna košulja, dobićete mnogo komplimenata. 【Odjeća od 4. jula】 - rastezljive haljine s američkom zastavom. Materijal je 95% poliester, 5% Spandex na dodir i možete obući svoju haljinu za zabavu. Voljet ćete ih nositi s visokom potpeticom ili tenisicama za fenomenalan izgled!. 【Garancija】 : nastojimo pružiti visokokvalitetan proizvod i izvrsnu uslugu. Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih problema sa našim silikonskim sunđerom, pružamo 24 sata profesionalne korisničke usluge.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.