• Novo
Muk Luks ženske Melba Fau krzno obložene čipkom

Muk Luks ženske Melba Fau krzno obložene čipkom

Stupnjevi:
KM 12.99

Iznos
Tova je dostupna

Udobne i udobne Muk LUKS® Melba čizme su najslađi način za zagrijavanje! Prekrivene lepršavim manžetama i opremljene čvrstim đonom i sigurnim dizajnom na pertlanje, ove čizme vas neće iznevjeriti na stazi ili trčanju za metro. Šik umjetni antilop i dragocjeni fairisle akcenti čine ove najslađe čizme za snijeg u gradu. Tačka čista, bez izbjeljivača, suha ravna. Uvezeno. Veliki pleteni šabloni i stilski prednji detalji kravate. 8 Inča Visok. Lako Povuci sa stilom. Izdržljiv TPR đon. 100% akrilna pletiva i 100% Poliesterska Umjetna antilop Gornja / podstava od vještačkog krzna. Crna sa sivim akcentima, tonalno siva. Uložak od memorijske pene. Ženske cijele veličine u redovnim i širokim širinama 6-11. Pola veličine bi trebalo da se poveća.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Lugz Grotto II čizma

KM 20.00

Čvrsta spolja, ženstvena iznutra Ti ili pećina II? Čizme fenomenalnog izgleda koje možete stilizirati kako god želite Sadrži razne gornje materijale, sa prozračnom oblogom Pobrinuli

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.