• Novo
LEEy-svjetska muška jakna sa kapuljačom muške taktičke jakne vodootporne Softshell jakne obložene planinarskim trenerom bijeli, XXL

LEEy-svjetska muška jakna sa kapuljačom muške taktičke jakne vodootporne Softshell jakne obložene planinarskim

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Muška jesen Moda Casual Leisure Square tanka džepna jakna bluza kaput Bejzbol Top lagana Kiša jakne za Mensezona : jesen. Spol : Muškarci. Prilika : Svakodnevno. Dužina Odjeće : Redovna. Tip Uzorka : Kvadrat. Stil : Moda, Slobodno Vrijeme. Dužina Rukava : Dugačak. Šta dobijate : 1 kom tkanina za kapute : lagana i meka 90% poliester +10% tkanina od mješavine spandeksa. Lining Od Flisa Dodao Je Komfor. Zatvaranje : ova jakna sa punim patentnim zatvaračem ima ovratnik za postolje i zaštitu za bradu otpornu na habanje kako biste bili dalje od neudobnih dodira. Podesivo : podesive manžetne sa kukom i petljom i trake na struku za udobnije prianjanje i dodatnu zaštitu. Funkcionalni džepovi : 2 džepa sa ručnim patentnim zatvaračem sa obe strane, 1 džep na prsima sa patentnim zatvaračem i 2 unutrašnja velika džepa za čuvanje vaših stvari. Prilike : ova meka jakna je odlična za aktivnosti na otvorenom kao što su planinarenje, putovanja, kampovanje, biciklizam, ribolov, trčanje, posao, Golf itd. ili ležerno svakodnevno nošenje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.