• Novo
Lolita Lempicka Eau de Parfum za žene, mini 5ml

Lolita Lempicka Eau de Parfum za žene, mini 5ml

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Ukusan i intenzivan miris koji bilježi čistu, senzualnu i žensku suštinu. Lolita Lempicka je kao razigrana kao što je sofisticirana. Ovaj miris započinje jedinstvenom kombinacijom sjemena bršljana i anis, što je vrlo slatko i obilno slatko. Razigrano izgrađen na izmenjivom, stekao je ukus slane slatkog slatkog slatkog, papica Lolita Lempicka igra čudnim brojem anisea i retro šminke za ljubičaste i orrise. Ovaj inteligentni, šaljivi miris najbolje je rezerviran za one koji će ga staviti na dobro ~ čitati zavodljivu ~ koristiti za vrijedne, pametne subjekte. Parfem Lolita Lempicka je vrlo popularan i s pravom. Elegantno. Slabljenje. Senzualno .. * 5 ml (.17 oz) Eau de Parfum Splash minijatura * Novo u maloprodajnoj kutiji * 100% autentične note : gornja napomena : ananas, limun, anise, rosewood srednja nota : đurđevak, ruža, jasmin, BASICE BASE Napomena : badem, Tonka, vanilija, heliotrop Fragrance Family : Floral Fragrance Style : Romantična preporučena upotreba : Romantično trošenje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Wang by Vera Wang

KM 22.80

Vera Wangvera Wang4 komad poklon set 3,4 oz Eau de Parfum Spray, 3,4 oz za tijelo za tijelo, 3,4 oz Krema za kupanje i tuširanje, 0,13 oz Eau de Parfumwomen Vera Wang Vera Wang Poklon set,

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.