• Novo
Caveitl ženske duge suknje, ženska jednobojna elastični džep struka sa visokim strukom naborana Radna haljina na Pertlanje plava, S

Caveitl ženske duge suknje, ženska jednobojna elastični džep struka sa visokim strukom naborana Radna

Stupnjevi:
KM 17.94

Iznos
Tova je dostupna

Ženska jednobojna elastična džepa za struk visokog struka na Plisiranoj vezici Radna haljina : 1.Karakteristike : čvrsta,Ležerna,Ležerna Odjeća,asimetrična,ulična Odjeća.2.Materijal : Poliester. Vazdušni i lagani modni stil,udoban.3.Stil : savršeno kao ulična Odjeća, odjeća za odmarališta, ležerna haljina, modna suknja, suknja za ljeto.4.Prilika : izlasci, zabava, vjenčanje,izlasci,svakodnevna odjeća,zabava,plaža, ulična odjeća, kod kuće Odmor i još mnogo toga. Odijelo za ljeto i proljeće.5.Napomena : ručno pranje. Sva naša odjeća dizajnirana je za azijsku figuru, što znači da bi bila manja od uobičajenih Evropskih veličina. Molimo pogledajte našu vlastitu tabelu veličina i možete je pronaći na našim slikama ili iz opisa.Informacije o proizvodu : sezona : ljeto Spol : Žene, Djevojkokazija : ležerno,Dalimaterijal : Poliesteršip tip : Solid Lenght : dugi stil : ležerno,Modekako oprati : ručno pranje hladno,objesiti ili sušiti Sušnošta dobijete : 1 kom ženske suknje Veličina veličine.USUKEUWaist Hip Length SSmall483470cm/27.56"98cm/38.58"97cm / 38.19" veličina : SSize. : Small US : 4uk : 8 EU : 34 WAIST : 70cm/27.56"Hip : 98cm/38.58"dužina : 97cm/38.19" ovo je azijska veličina, molimo odaberite pravu veličinu prema detaljnom vodiču za mjerenje veličine prije kupovine kako biste izbjegli nepotrebne probleme uzrokovane neprikladnom veličinom. Zbog svjetla za snimanje, stvarna boja se može razlikovati od slike, što je normalno. Vrsta haljine : ženska duga ljetna haljina, ljetne kauzalne haljine, Ženska haljina za zabavu, duga haljina na plaži. Prilika : možete ga uskladiti sa kaišem i jaknom, imaće drugačiju lepotu. Pogodno za casual, vjenčanje, zabavu, odmor, ulicu, svakodnevni život. Sigurnost i pouzdanost proizvoda : sigurnost i pouzdanost proizvoda je veoma važna za reputaciju preduzeća. Obezbjeđivanje sigurnih i pouzdanih proizvoda je od suštinskog značaja za naše poslovanje, a mi ćemo se striktno pridržavati svih relevantnih proizvodnih standarda.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.