• Novo
Cardone Reman Compun Dug Rack Upravljački nosač, W o vanjskim kravatskim krajevima Završava se Odaberite: 2004- Pontiac Grand Prix, 1997- Buick Regal

Cardone Reman Compun Dug Rack Upravljački nosač, W o vanjskim kravatskim krajevima Završava se Odaberite:

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Kardone stalak i zupčanik - obnovljeni Cardone Remanucted stalak i zupčanici izgrađeni su za susret ili premašio OEM performanse. Originalni dizajni pregledavaju se za potencijalno poboljšanje i gdje je primjenjivo, na nadogradnju dizajna se provode za izradu trajnijeg dijela od originala. Sve kritične komponente testiraju se koristeći pravilnu opremu za testiranje, kako bi se osigurala odgovarajuća funkcija, pružajući pouzdano, dugotrajno, i vi i vaše vozilo mogu se osloniti na.features : Zaštitni premaz koji se primjenjuje na svaku jedinicu, gdje je primjenjivo, Proširiti život jedinice100% testiranja performansi kako bi se osiguralo savršeno uklapanje, funkciju i pouzdano 500% Kompjuterizirano hidraulično testiranje, gdje se primjenjivo, za pravilno protok, curenje i performanse osiguravaju savršene specifikacije kako bi se spriječilo curenje između komora i Proširenje Životni vek 100% novi O.E.M. Stil O-prstenovi i zapečaće za usne osiguravaju propuštanje i dugotrajne performanse, gdje su instalirani elibeni novi brtvi za kaol i otklonjene brtve krofne za uklanjanje unutarnjih curenja i osiguravaju pouzdane performanse, gdje se primjenjuju na odgovarajućim ležajevima i zupčanicima Da biste dostavili glatkiji upravljač u iskustvu upravljača, prema potrebi, polirali su ručnice za mikro-završnu pričvršćivanje za izdržljivost koji će se susresti ili prelaziti O.E.M. Zaštitni premaz na snazi ​​na svakoj jedinici za proširenje vijek trajanja jedinice (ako je primjenjivo). Funkcija (ako je primjenjivo) . Postavljeni su na precizne specifikacije kako bi se spriječilo probijanje između komora i proširivanja vijeka. Svi novi brtvi ventila za kale i nosače krofne ugrađeni su za uklanjanje unutarnjih curenja i osigurati pouzdane performanse (ako je primjenjivo) . kućište ventila su polirali rukav za izdržljivost (ako je primjenjivo) . kao obnavljana originalna dionica, ova jedinica Garantuje savršeno vozilo.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.