• Novo
Ownta gumb sa vijcima za vijke za kuhinjske ormare komoda povlače ručke smiješne božićne životinje

Ownta gumb sa vijcima za vijke za kuhinjske ormare komoda povlače ručke smiješne božićne životinje

Stupnjevi:
KM 6.47

Iznos
Tova je dostupna

Želite li da vaš namještaj jednostavan za upotrebu i osvježi? Želite li brzo pronaći stol za ladicu u mraku? Ako tražite ručku za svoj ormar za ladicu za domaće komoda. Pogledajte ovo, naši blistav gumbi odgovaraju vašim potrebama. Naši ručici mogu sjajati u mraku i super su za ormare, komore, ladice, noćne ormariće ili bilo koji namještaj. Ne samo lijepo izrađen, već i razni stilovi za izbor. Savršeno za kućnu upotrebu i kao poklon za porodicom i prijatelje! Kvalitetan materijal : ručice su izrađene od kristalnog stakla i ABS, čini da gumbenike ladice izgledaju vrhunski kraj. Dizajn : Odštampano sa prilagođenim uzorcima, gumb svijetli u mraku, pokazujući dva različita stila dana i noć. Svestrana upotreba : noćne ručke za strmine mogu vam pružiti jasne upute u mraku, olakšavajući brzo pronalaženje ormara, komoda, ladica za garderobu i još mnogo toga. Siguran i prikladan, široko zadovoljava vaše potrebe.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

ALLISON KUNBS OBLIKE

KM 9.49

Ovaj paket od deset ručica ormara za ormare sadrži elegantan dizajn sa satenskim niklom završetkom Ove gumbe su jednostavne za instaliranje ALLISON OBLAĆE KUNBE : Elegantni dizajn...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.