• Novo
Britanci su napravili tradicionalni čvrsti 9k prsten od žutog zlata sa kultivisanim biserom i Peridot ženskim Statutom - Opcije veličine-veličina 4.25

Britanci su napravili tradicionalni čvrsti 9k prsten od žutog zlata sa kultivisanim biserom i Peridot

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Klaster prsten sa prolećnom tematikom sa jednim kultivisanim biserom i osam peridota. Centralni kultivirani biser je okrugao oko 5,25 mm,a vanjsko kamenje je okruglo oko 3,25 mm. Ovo su prirodni Peridoti i pravi slatkovodni kultivisani biser koje su stručni draguljari pažljivo odabrali za ovaj prsten kako bi osigurali dobro prianjanje. Kultivisani biser ima prelepu glatku kremastu boju koja se sjajno slaže sa osvežavajućom krečnom bojom peridota. Ova kombinacija stvara osvježavajući ljetni osjećaj. Prsten je dizajniran idealno za poklon voljenoj osobi ili za jednostavno održavanje prstena u dobrom stanju kako biste duže uživali u njegovoj punoj ljepoti. Da bismo vam pomogli da održite svoje prstenje u dobrom stanju, šaljemo sa prstenom uputstva o tome kako se brinuti o prstenu, kao i mjerač veličine prsta, tako da možete dobiti svoj savršeni prsten za sljedeću kupovinu. Dizajniran i izrađen u radionici tradicionalnog porodičnog draguljara osnovanog 1954.godine. Stoga možete biti sigurni da je ovo komad nakita koji su izradili iskusni draguljari, a kvalitet i izrada provjereni su u svakoj fazi procesa proizvodnje. Slatkovodni kultivirani biser i prirodni PERIDOT - kratki vodič za njegu poslat će vam uz kupovinu kako bi vam pomogao da najviše uživate u svom nakitu. Pravo čvrsto žuto zlato od 9 CT, nezavisno Testirano, odobreno i ovjereno od strane Ureda za ispitivanje u Engleskoj. Ne morate nam samo vjerovati na riječ, budite sigurni da su sadržaj plemenitih metala u ovom prstenu testirali stručnjaci iz Ureda za ispitivanje, osnovanog od 1300.godine, i oni su stavili svoj trag u prsten da to pokažu. Dostupne veličine 4 do 12 uključujući četvrtine i pola veličine - vaš prsten će biti napravljen po narudžbi u sopstvenim radionicama tako da vam možemo ponuditi i velike i male veličine bez dodatnih troškova ili vremena. Idealan poseban poklon-davanje predmeta nakita na poklon izražava mnogo više. Ovaj prsten će vam biti poslat u Deluxe prezentacijskoj kutiji što će olakšati poklon s za godišnjicu, rođendan, Božić, Dan zaljubljenih ili bilo koju priliku u kojoj želite reći "vi ste posebni" (čak i ako samo želite to reći sebi!).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.