• Novo
Baletni triko za djevojčice sa suknjom kratki rukav mrežasti kombinezon i šifonska suknja plesni Kostimi Outfit za djecu

Baletni triko za djevojčice sa suknjom kratki rukav mrežasti kombinezon i šifonska suknja plesni Kostimi

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Opis : . Odaberite visokokvalitetne miješane tkanine, lagane, udobne i prozračne. Umjerena debljina, pogodna za sva godišnja doba. Elastično, fit, pogodno za razne oblike tijela. Mekoća je umjerena, oblik uredan i nije je lako deformirati. Odlična izrada, odlična tekstura, jaka i izdržljiva. Dizajn ramena za vrat s mekom mrežicom. Modna jednobojna sa šifonskom suknjom. Otvoreni dizajn datoteka, više za njegu kože. Meka na dodir : naši trikoi i dalje koriste prvoklasnu tkaninu za naše mušterije, prozračnu,ali ne i prozirnu, čvrstu, ali ne i debelu. Odličan je izbor materijala za ovo ljeto. Slatki i ženstveni dizajn : izrez sa lopaticom,mrežasti dizajn,Lijepa i lepršava plesna haljina za djevojčice. Prilike : odlično za baletni ples, izvedbu, vođenje navijanja, recital, oblačenje, zabavu, gimnastiku i svakodnevno nošenje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.