• Novo
Ekena Millwork 12 W 43 HRED-AMERICA VINYL, standardna veličina Tri ploče razmaknute rolete, W Instalacija Shutter-Lok i odgovarajući vijci, - crni

Ekena Millwork 12 W 43 HRED-AMERICA VINYL, standardna veličina Tri ploče razmaknute rolete, W Instalacija

Stupnjevi:
KM 29.67

Iznos
Tova je dostupna

Iako se naziv i letten čini da mislite da su drva, jer su prvobitno napravljeni od drvenih ploča, često se čine u jeftinim i izdržljivim vinilom. Vanjski vinilni roletni drže se snažno da puknu ili trule od oštećenja sunca ili vode i zahtijevaju manje održavanja od tradicionalnih drvnih kapka. Trgovine za poboljšanje kuće nude širok izbor kapka za odbor i lomljene kapke. Širina ovih vrsta kućnih kapka obično se razlikuju više od obilaznih ili podignutih panela, a zaista vam omogućuju postizanje jedinstvenog pogleda kroz različite veličine i stilove. Nekoliko ploče i rolete za bate imaju prostore između vertikalnih ploča, kako bi se prošli sunčevu svjetlost i zrak prolaze. Broj vertikalnih ploča obično se kreće između dva i pet, s dasom koji prelaze ove vodoravno na vrhu i na dnu. Dostupni su i zakrivljeni na vrhu za zaobljene otvore prozore. Zbog materijala, širina i dužina su nominalni +/- 1/2 ". Uključuje par hardvera za rolete i boju. Najlakša instalacija - instalira u zapisniku sa uključenim hardverom. Životne boje za život ljepote. Jednostavna instalacija zatvarača-lok.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.