• Novo
Britanci napravio 14k žuti zlatni prirodni akvamarinski i dijamantni ženski Obećani prsten - Opcije veličine - veličine 7

Britanci napravio 14k žuti zlatni prirodni akvamarinski i dijamantni ženski Obećani prsten - Opcije veličine

Stupnjevi:
KM 49.62

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj tradicionalni naglašen prsten trilogiju izrađen je u potpunosti od čvrstog 14 K zlata, a postavljen je s tri živahna akvamarina uz šest zasljepljujućih dijamanata. Prsten ima osjetljiv dizajn sa suptilnim opsegom koji je nizak profil i ugodan za nošenje, dok je lice prstena, a je uhvatilo za oči još elegantno. Svi dragulji su prirodni, zemljani minirani i stoga moraju biti pojedinačno odabrani prije nego što budu ruke postavljeni u ovaj prsten tako da se međusobno podudaraju u boji i kvaliteti. Biti rukom koji su postavili stručne nakite, možete biti sigurni da je svaki dragi kamen bio sigurno postavljen. Prsten je dizajniran idealan za davanje kao poklon vašoj voljenoj osobi ili da jednostavno držite svoj prsten u dobrom stanju, tako da možete duže uživati ​​u punoj ljepoti. Da bismo vam pomogli da održavate svoje prstenove dobrog stanja, šaljemo upute za prstene o tome kako se pobrinuti za prsten kao i mjerač veličine prstiju kako bi vam pomogao u primitku savršenog prikladnosti. Dizajniran i izrađen u radionici tradicionalnog porodičnog draguljara osnovanog 1954. Stoga možete biti sigurni da je ovo komad nakita koji su izradili iskusnih nakita i kvalitet i izrada provjereni u svakoj fazi proizvodnog procesa. Prirodni Aquamarine & Diamond - Kratki vodič za njegu bit će poslat s vašom kupovinom kako biste vam pomogli da uživate u najvišem nakitu. Pravi čvrst 14k žuto zlato, neovisno testirano, odobreno i ovjereno od strane ureda za ispitivanje u Engleskoj. Ne morate samo uzeti našu reč za njega, budite sigurni da su te testirali dragocjeni sadržaj metala u ovom prstenu testirani od strane stručnjaka na Uredu za tečaj, osnovani od 1300. godine i oni su stavili svoj znak unutar prstena da bi to prikazali u prstenu. Veličine 4 do 12 dostupnih, uključujući kvartal i pol veličina - Vaš će prsten napraviti po narudžbi u vlastitim radionicama, tako da vam možemo ponuditi i velike i male veličine bez dodatnih troškova ili vremena. Nakit kao poklon izražava toliko više. Ovaj prsten će vam biti poslan u deluxe prezentacijskoj kutiji olakšavajući poklon za godišnjicu, rođendan, božić, dan zaljubljenih ili bilo koje prilike u kojem želite reći "(čak i ako želite reći Sami sebi!).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.