• Novo
Ubod Pčela Pro Hunter Ma Stabilizator 12, Taktička Pješčana Oluja

Ubod Pčela Pro Hunter Ma Stabilizator 12, Taktička Pješčana Oluja

Stupnjevi:
KM 49.99

Iznos
Tova je dostupna

Kada budete spremni da se vratite na trofej života, poslednja stvar koja vam treba je lutalica. Pro Hunter MAXX je dizajniran da vas drži stabilnim pod pritiskom uz smanjenje vibracija. Njegov patentirani dizajn pruža maksimalni moment inercije, pružajući veću kontrolu hica i povjerenje koje vam je potrebno za vožnju strijelom kući. Pro Hunter MAXX se zasniva na ugljeničnoj šipci visokog modula koja pruža ultra krutu konstrukciju. Pro Hunter MAXX sadrži tri nezavisno uklonjive krajnje težine za prilagođenu ravnotežu i performanse. Sims unutrašnji harmonični prigušivač i De-rezonator obavljaju dvostruku dužnost na vibracijama izazvanim hicem, osiguravajući konačnu kontrolu prije, za vrijeme i nakon hica. Bee Stinger Pro Hunter Maxx stabilizator 12, Tactical Sandstorm : sistem podesive težine. Uključene su dvije težine 4 oz i one 2 oz. Ultra-kruta 100 posto karbonska šipka. Sims unutrašnji harmonični prigušivač. Sims de-rezonator. Maksimalni moi (trenutak inercije). Poboljšano nišanjenje i kontrola hitaca.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Bowja Dot Stopper Red

KM 1.00

Četvorica člava je napravljena od super meke polimera koja je vrlo tiha i dugotrajna Napravljeno da se uklopi na sve proizvode 3 / 8 "Štitnici kabela Koristite sustav sa četiri tačke da

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.