• Novo
Time and Tru ženske platnene patike Scrunch Back

Time and Tru ženske platnene patike Scrunch Back

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Dodajte malo elegantnog i elegantnog stila u svoju ležernu garderobu s ovim patikama iz Time i Tru. Gornji deo je napravljen od izdržljivog platna od 100% pamuka i ima leđa sa vezenim dizajnom za opuštenu, istrošenu siluetu. Uložak od memorijske pene pomaže u smanjenju umora dok ste na nogama, a đon nije označen kako bi se spriječilo habanje na glatkim površinama. Ove platnene cipele dostupne su u različitim bojama. Time i Tru nudi pravovremene komade i klasične osnove koje su istinite životu moderne žene koja se stalno razvija. Od ležernog do formalnog, uvek ćete biti komad koji će vas videti kroz vrhove i doline vašeg života, a istovremeno očuvati i slaviti svoje pravo ja. Time and Tru ženske platnene patike za leđa : gornji dio od 100% pamuka. 56,3% poliester, 43,7% TPR potplat. Ležerne cipele. Platno gornji. Veži se. Scrunch nazad sa vezenim dizajnom. Uložak od memorijske pene. Đon bez tragova. Dostupno u različitim bojama. Obrišite krpom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ženski Skelopirani Stan

KM 10.49

Ženski nazubljeni detalji čine jacee stan kompanije Brinley Co izdvoji se iz gomile! Sa faux antilopom, laskavim šiljastim vrhom i izrezima za fleksibilnost, ova cipela će biti vaš novi

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.