• Novo
Ametoys Ametoys Stolni tenis Set Ping Pong Sportske igračke Profesionalne igre za rekreaciju vesla Tabela teniska kuglice i nošenje

Ametoys Ametoys Stolni tenis Set Ping Pong Sportske igračke Profesionalne igre za rekreaciju vesla Tabela

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Ametoys obuhvata jednostavan, ali elegantan dizajn koji ne kompromitiraju kvalitet materijala. Težite za izuzetne ocjene u sljedećim kriterijima tenisa tablice : brzina, spin i kontrola, nudeći najkvalitetniju opremu za stolni tenis, najbolju uslugu kupaca, sve po sjajnim cijenama. Ova kuglica za stolni tenis 40 mm pruža najbolje u performansama i kontroli. Ne ustručavajte se. Dođi i uzmi jedan! . Značajke : . Veliki kvalitet - vesla su idealni za bilo koji igrač. Svako veslo ili oštrica prekrivena je vrhunskom mekom i spužvavom gumom, nudeći vrhunsku kontrolu i spin . savršen stol-teniski set - pakovanje od 2 vrhunske vesla / reketa i 3 stolne teniske kuglice za sjajnu profesionalnu i rekreacijsku igru ​​zabavu!. Humanizirani dizajnerski vesla dolaze s kontrolnijim orijentiranim dizajnom koji će vam ponuditi dosljednu igru ​​i gumu doprinosi "dokaznim performansama" interaktivni zabavni-idealni sport koji mogu uživati ​​u pojedinci i spolova. Obogatite svoje slobodno vrijeme i ponesite mnogo više interaktivnosti prijatelja i porodica . Kamata koja se obrađuje-idealna za vašu djecu njegovanje kamate za stolni tenis i da im pomognu u poticanju mozga, a također pomažu u poboljšanju koordinacije ruku . Specifikacija : . Ime : Set stolnog tenisa. Pakovanje : 2 vesla i 3 kuglice za stolni tenis. Preporučena Starost : 6+. Glavni materijal : drvo i guma. Veličina vesla : 25.8 * 15cm. Promjer kuglice : 4cm. Informacije o paketu : . Veličina paketa : 28 * 17 * 3,5cm / 11,2 * 6,8 * 1.4 IN. Težina paketa : 450g / 1.0lb. Lista paketa : . 2 * vesla. 3 * Kuglice za stolni tenis. 1 * Nosite futrolu Veliki kvalitet - vesla su idealni za bilo koji igrač. Svako veslo ili oštrica prekrivena je vrhunskom mekom i spužvavom gumom, nudeći vrhunsku kontrolu i spin . savršen stol-teniski set - pakovanje od 2 vrhunske vesla / reketa i 3 stolne teniske kuglice za sjajnu profesionalnu i rekreacijsku igru ​​zabavu!. Humanizirani dizajnerski vesla dolaze s kontrolnijim orijentiranim dizajnom koji će vam ponuditi dosljednu igru ​​i gumu doprinosi -notišu performanse. Interaktie Fun-idealan sport koji mogu uživati ​​pojedinci i spolova. Obogatite svoje slobodno vrijeme i ponesite mnogo više interaktivnosti prijatelja i porodica . Kamate gazi se-idealno za vašu djecu da uzgajaju interes za stolni tenis i da im pomognu u poticanju mozga, a također pomažu u poboljšanju koordinacije ruku.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.