• Novo
Damali okrugli prostir - Perfect Boho ručni tepih za dnevnu sobu Kuhinja za spavaću sobu - PET & CHICE - Otporan na mrlje i vodu - crno-bijelo 6 'okruglo

Damali okrugli prostir - Perfect Boho ručni tepih za dnevnu sobu Kuhinja za spavaću sobu - PET & CHICE

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Southwestern stil, moderna tepih tehnologija : Naša damali crna da očisti, jednostavno vakuum na niskom ili mesto čisti sapunom i vodom i ostavite da se osuši ravnopravni položaj u bilo kojoj prostoriji : sa standardnim jastukom, celokupni sistem prostirki je debljine 1/4 inča, I savršen je za zatvoreni plasman pod nameštajem, u ulazu ili u prostorima sa velikim saobraćajem u vašem domu : hodnik, kuhinja, dnevni boravak, trpezarija ili spavaća soba Proizvod : prekrivač tepiha izrađen u SAD-u sa uvoznim materijalima; Jastučić za propise izrađen u Kini; Boje ćilima mogu se malo razlikovati prema vašem uređaju - svjetlinu okretanja sve gore za najtačniju okrugli prostirku - savršen boho ručni prostirki za dnevnu sobu Kuhinja za spavaću sobu - krug za kućne ljubimce i vodu - crno-bijelo 6 'okruglo (Standardni jastučić).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.