• Novo
Ženska traka Dolman Top

Ženska traka Dolman Top

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Dodajte ovaj udoban gornji dio dolman-rukava veće veličine od 24/7 Comfort odjeće u svoju garderobu za Ležerne dane sa prijateljima ili samo izležavanje po kući. Ovaj stilski gornji deo tunike sa širokim rukavima i koketnim okruglim vratom dobro će se upariti sa vašim omiljenim parom farmerki i omiljenim dodacima, dajući vam udoban, ali moderan stil svakog dana u godini. Dodajte ovaj udoban gornji dio dolman-rukava veće veličine od 24/7 Comfort odjeće u svoju garderobu za Ležerne dane sa prijateljima ili samo izležavanje po kući. Ovaj stilski gornji deo tunike sa širokim rukavima i koketnim okruglim vratom dobro će se upariti sa vašim omiljenim parom farmerki i omiljenim dodacima, dajući vam udoban, ali moderan stil svakog dana u godini. Stil : CF214 P okrugli vrat Dolman rukav sadržaj : 95-postotni rajon, 5-postotni spandex.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ženska tunika sa strane

KM 8.00

Od 24 / 7 komforne odjeće dolazi ova garderobaosnovna tunika sa jedinstvenim dizajnerskim zaokretom Komad se vijori rezervisanim plitkim izrezom, prozračnim rukavima 3 / 4 i zadivljujućom

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.