• Novo
Franklin Sports Kerri Walsh USA Odbojka na pijesku-Meki pokrivač zvanična veličina plaža + odbojka na otvorenom - crvena, bijela + plava Odbojka-pumpa + igla

Franklin Sports Kerri Walsh USA Odbojka na pijesku-Meki pokrivač zvanična veličina plaža + odbojka na

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Franklin Sports se udružio sa 3x SAD Olimpijskom zlatnom medaljom Kerri Walsh Jennings kako bi stvorio ovu zvaničnu veličinu, inspirisanu Amerikom, odbojka boje Olimpijskog tima. Dizajnirana sa najinspirativnijom ženskom odbojkašicom na svijetu, ova lopta je idealna za zabavu na plaži i dvorištu KERRI WALSH odbojka : ovu odbojku na otvorenom i pijesku dizajnirala je 3x Američka zlatna olimpijska medalja Kerri Walsh Jennings za vrhunske performanse i dizajn. Zvanična veličina + težina : konstruisano prema zvaničnim specifikacijama veličine i težine za autentično odbojkaško iskustvo. Savršeno za plažu + dvorište : dizajnirana za vrhunsku igru odbojke na plaži i na otvorenom, ova lopta će sigurno biti zabavna za igrače svih uzrasta!. Teksturirani meki poklopac : jastuk, teksturirani pokrivač daje ovoj lopti superiorno prianjanje i mekan osjećaj za optimalnu kontrolu i preciznost čak i u vanjskim elementima. Vazdušna pumpa + igla uključena : ova lopta je dizajnirana sa dugotrajnom bešikom za zadržavanje vazduha i dolazi sa pumpom za naduvavanje i iglom tako da vaša igra nikada neće pasti ravno!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.