• Novo
Žene Sa Šiljastim Vrhom Ravno

Žene Sa Šiljastim Vrhom Ravno

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Zakoračite u novi stil sa Murle flat by Brinley Co. Ova cipela sadrži umjetni antilop materijal i ima savršeno rastezanje za to. Mješavina umjetne antilop ukrštenog uzorka ističe ovaj dizajn, a šiljasti prst dodaje savršen dodir. Ovi stanovi su napravljeni od umjetne antilop i umjetnih materijala. Na ovoj cipeli je istaknut šiljasti prst. Visina pete : 1/2 inča. Tip Pete : Blokirajte Petu . Visina platforme : 1/2 inča. Širina Cipele : Srednja. Podstava : Tkanina. Gornji Materijal : Umjetni Antilop. Materijal vanjskog potplata : umjetni. Podloga : Podstavljena. Sva mjerenja su približna i izvršena su pomoću veličine 6. Imajte na umu da se mjerenja mogu neznatno razlikovati po veličini.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Easy Street Darcy puca

KM 12.49

Savršeno za posao ili vikend, Darcy by Easy Street ima perforirani ovratnik s metalnim klipovima i funkcionalnim metalnim patentnim zatvaračem za mali urbani stav Unutar Gore, velikodušno

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.