• Novo
Skechers Work Ženska mreža D'lu Walker otporna na klizanje atletske Ma radne cipele

Skechers Work Ženska mreža D'lu Walker otporna na klizanje atletske Ma radne cipele

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Doživite dugotrajnu udobnost tokom cijele vaše smjene noseći Skechers Work relax Fit : d'lux Walker SR shoe. Ova radna patika otporna na klizanje ima izdržljiv mrežasti pleteni gornji dio u slip-on stilu sa Max jastučićem® međuđonom za dobro amortizovanu podršku. Potplat za vuču otporan na klizanje sa otpornošću na ulje Relaxed Fit® Za prostrano komforno prianjanje na prstima i prednjem dijelu stopala Max jastučić® srednji potplat za izuzetnu udobnost i podršku izdržljivom mrežastom pletenom gornjem dijelu u slip-on stilu sa samovezanim vezicama idealno za stajanje i hodanje tokom dužeg vremenskog perioda Skechers Work™ detalji logotipa.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Easy Street Rumer Pumpe

KM 0.67

Rumer pump by Easy Street nudi isprepleteni elastični striptiz dizajn za poboljšanje izgleda i osiguranje prianjanja Uz podršku jednostavnog fleksibilnog potplata i izdašno podstavljenog

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.