• Novo
Umjetnička tkalja Amari bijela plava ft. unutra. ft. unutra. Prostor Za Područje

Umjetnička tkalja Amari bijela plava ft. unutra. ft. unutra. Prostor Za Područje

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Dodajte teksturu svom životnom prostoru apstraktnim prostirkama kolekcije Amari. Uključujući mješavinu bogatih, pigmentiranih sivih i plavih nijansi, ovi savremeni tepisi predstavljaju kvalitetan izgled i osjećaj s izdržljivošću koja odgovara. Stilizirajte ovaj akcentni komad u sofisticiranu kućnu kancelariju ili profinjenu dnevnu sobu. Mašina tkana u Turskoj sa 100% polipropilenom i srednjom hrpom od 0,39 inča. Očistite tačku suvom bijelom krpom i malom količinom sapuna i vode. Redovno čistite ili usisavajte. Prvo testirajte malu površinu i ako je moguće, upotrijebite usisavač bez šipke za miješanje. Preporučuje se upotreba podloge za prostirku za sprečavanje proklizavanja i kretanja. Jedna Godina Ograničene Garancije. 100% Polipropilen. Mašina tkana u Turskoj. Srednja Gomila. Debljina : 0.39". Dostupne su različite veličine i boje. Ova svestrana prostirka sadrži prekrasan ažurirani tradicionalni dizajn za bezvremenski izgled udobne cijene. Dizajniran da izdrži svakodnevno nošenje, ovaj ćilim je odobren za djecu i pogodan za kućne ljubimce. Savršeno za velike saobraćajne površine vašeg doma kao što su dnevni boravak, trpezarija, kuhinja i hodnici. Funkcionalna Srednja gomila omogućava praktično postavljanje u ulaze, ispod namještaja i neće konstruisati vrata. Jednostavan za čišćenje i održavanje, preporučujemo redovno usisavanje i čišćenje na licu mjesta čistom krpom. Uvijek prvo testirajte malo područje. Jedna godina ograničena garancija proizvođača. Preporučuje Se Podloga Za Prostirke.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Texas A & M 4'x6' ćilim

KM 0.67

Pokažite svoj timski ponos na veliki način! 4'x6' ultra plišani tepisi neće ostaviti nikakvu sumnju za koga ćete navijati na dan utakmice! Neklizajuća podloga drži prostirku na mjestu

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.