• Novo
Simplmasygeni Muškarci Vrhunsko ljeto Clearence s kratkim rukavima Muškarci Dugih rukava Štampanje okruglih vrata Pulover majica

Simplmasygeni Muškarci Vrhunsko ljeto Clearence s kratkim rukavima Muškarci Dugih rukava Štampanje okruglih

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Muškarci Pulover okruglog vrata Third Bluuse Fetures Fetures Fetures : 1. Visokokvalitetna elastična meka tkanina i debeli materijal, vrhunski pleteni proces, lagana, prozračna, udobna, rastezljiva. 2.Sylish i modni dizajn čine vas privlačnijim susretama sa svojim omiljenim, traper trapericama, etc4.our dugih rukava majice dolaze u širokom rasponu izbora u boji kako bi se prilagodili osobnom stilu i preferencije pojedinca - da li vi volite živ , vedro, trijezno ili sportska boja, imamo sve! Zapisi sugeriraju da nakon što isprobate majice, ne biste se zaustavili dok ne biste imali sve boje u vašoj kolekciji. Nosim to, natjerat će da izgledate više zgodnih.proizvoda : Proljeće / ljetni rod : Ležerno, ležerno, Dail Material : poliesterska rukava Dužina : Dugi rukav Stil : Fashion, Leasefit : Standardhow za pranje : Ručno Operite hladno, imajte na umu da biste dobili bluzu od 1pc, imajte na umu da bi mogla biti prihvatljiva bluza za muškarce, imajte na umu da bi mogla biti prihvatljiva bluza za muškarce. na svjetlo i ekran. Muška majica / muškarci Vrh / muškarci Top i namotani / vrhovi za muškarce / muške majice kratkih rukava / muškarci na vrhu 5 muškarci na vrhu 6 klirens. Materijal : meke i udobne majice kratkih rukava za muškarce, lagane i prozračne, ne izblijedi, vlažnu zli . stil dizajn : muške Henley / V / okrugle vratne majice sa džepovima s kratkim rukavima, gumbom / COLLAR / Istaknuta gumb Detail.Solidne boje, ležerna i trendy majica . prigoda : muška majica modno odijelo za posao, povremena, plaža, odmor i zabava, savršena za cijelu sezonu, posebno u ljetnim i proljetnim danima. Također je dobro Poklon za svog prijatelja, brata i oca . SERVIS : Slušamo povratne informacije kupaca i fino podešavamo svaki detalj kako bismo osigurali kvalitetu, uklapanje i udobnost. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s tim, slobodno nas kontaktirajte, pružit ćemo vam zadovoljnu uslugu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.