• Novo
Metalni zidni dekor za umjetnost,ukras za vanjsku unutrašnju, nautičku viseću ukrasnu skulpturu za vrtnu balkonu kupatilo-Crvena

Metalni zidni dekor za umjetnost,ukras za vanjsku unutrašnju, nautičku viseću ukrasnu skulpturu za vrtnu

Stupnjevi:
KM 9.49

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Durable iron 3 D sa živopisnim handy painting. odličan za spoljašnju ili unutrašnju dekoraciju, izlaganje visi u nautičkim tematskim prostorijama,kupatilu, bašti, dvorištu ,dvorištu ili ogradi.Materijali su probušeni metalni filigranski, lagani i delikatni sa praktičnim bojama slikanja.Na poleđini je metalna kuka za lako kačenje na zid.Izrađen od metala i lakiran da mu da dug, jednostavan za održavanje, jednostavno obrišite prljavštinu ili prašinu blagim sapunom i vlažnom krpom.Veličina proizvoda : dužina 18cm/7.1 Inch, visoka 13.5 cm/5.3 Inch Package uključuje : 1 komad metalni viseći zid Art Decornota : boja može biti malo drugačija zbog kalibracije boje svakog pojedinačnog monitora.Molimo dopustite malo mjerenje odstupanja zbog ručnog mjerenja. trijem životinje dnevni boravak boho decor. zidna viseća skulptura za ograde dvorište. baštenski dekor vanjski ukrasi za zid dvorišta.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.