• Novo
Ekena Millwork 14. unutra. Unutra smo. H Builders Edge, Tailormade Katedrala Gornji Centar Mullion, Otvorene Žaluzine, Uključuje Odgovarajuće Instalacijske Šiljke, - Musket Brown

Ekena Millwork 14. unutra. Unutra smo. H Builders Edge, Tailormade Katedrala Gornji Centar Mullion, Otvorene

Stupnjevi:
KM 73.51

Iznos
Tova je dostupna

Dodajte vrijednost i interes vanjštini vašeg doma pomoću builder's Edge standardnih otvorenih žaluzina. Savršeni za svaki kućni stil od klasičnog do savremenog, naši kapci u trgovačkom stilu daju izgled i čiste linije koje odgovaraju gotovo svakom domu. Naše vinilne rolete dodaju sloj prefinjenosti i interesovanja, dok nude minimalno održavanje i održavanje, kao što su drvene rolete. Naše rolete su napravljene od izdržljivog vinila, jednog od najsvestranijih vanjskih materijala današnjice. Oni su uporedivo lagani i bez oštećenja vodom, savijanja i ljuštenja. Naše vinilne rolete dostupne su u čitavom nizu bogatih boja i donose vam godine uživanja. Ograničena doživotna garancija. Uključen instalacijski hardver za podudaranje boja. Instalira se za nekoliko minuta. Boja je oblikovana u ceo zatvarač, što znači da nema održavanja. Crip woodgrain detalj pruža izgled autentičnih roleta za drvo. Dužine i širine su nominalne +/- 1/2". Popularne boje za cijeli život ljepote.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.