• Novo
Carolines blaga BB1456Mat malteški pasvi živi ovdje prostirki za vrata, unutarnji prostirki ili vanjski mat dobrodošlice vrata

Carolines blaga BB1456Mat malteški pasvi živi ovdje prostirki za vrata, unutarnji prostirki ili vanjski

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Carolines blaga bb1456mat malteški pas živi ovdje prostirki za vrata, unutarnji prostirki ili vanjsku dobrodošlicu 18x27 dovratnik malteški razmaženi pas živi ovdje u zatvorenom ili vanjskom prostirku 18x27. Ovaj vratar sadrži umjetničko djelo malteške. Odličan poklon za maltešnim vlasniku. U zatvorenom / vanjskom podnom prostirku 18 inča za 27 inča Akcijski leđa Felt Podna prostirka / tepih / prostirka koja se izrađuje i štampa u SAD-u. Crna veznu traka šiva se oko prostirke za izdržljivost i lijepo kad se uokviri umjetničko djelo. Prostirka je bila pretvorena za umjereni promet i može se postaviti unutar ili izvana (samo pod natkrivenim prostorom). Izdržljiv i otporan na izblijedjelo. Stražnji dio prostirke je gumena potkrijepljena da bi prostirki zadrzila da klizne na glatkom spratu. Operite sa sapunom Ondam; Voda. Dodajte boju na vrata sa ovom punom prostirkom za umjetnička vrata u boji.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.