• Novo
Sat COMFORT Lisa široke širine kožne cipele za vezivanje bijele 6

Sat COMFORT Lisa široke širine kožne cipele za vezivanje bijele 6

Stupnjevi:
KM 14.99

Iznos
Tova je dostupna

24 HOUR COMFORT Lisa ženske cipele izuzetno široke širine za opušteno krojenje. Ova ženska cipela ima 1 " nisku petu, zatvaranje na vezice za cjelodnevni komfor dok ste u pokretu, a napravljena je sa izdržljivim potplatom od gumenih materijala za maksimalno prianjanje površine sa kožnim gornjim dijelom za kontinuiranu prozračnost. ** PAŽNJA KUPCI**. Pronađite veliki izbor stilova široke širine na našoj službenoj maloprodajnoj web stranici FAZPAZ . COM. Prijava je brza i besplatna, plus primanje trenutnog poklona od 20 besplatne dostave i razmjene, 365 dana jednostavnog povratka i prioritetne isporuke na svu robu. ** O KOMPANIJI**. Footwearus International Corporation (footwearus), smještena u Fairfield NJ, započela je svoje proizvodne i veleprodajne operacije 1977.godine i od tada je nastavila isporučivati kvalitetnu obuću po konkurentnim cijenama potrošačima koji se nalaze širom svijeta. Specijalizovani za cipele široke širine, naši raznovrsni brendovi zaštitnih znakova (24 Hour Comfort, Peerage, Fuzzy i Floral) postali su široko prepoznati po kvalitetu, modi, udobnosti i pristupačnosti. Izuzetno široka širina (E) od FAZPAZA. 1 " Niska Peta. Gumeni Potplat Sa Maksimalnom Vučom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Jednostavna namena ulice

KM 1.67

Moderna cipela koja ćete moći nositi cijeli dan, svrha laganom ulicom detaljna je sa sitnim perfsa na gornjoj strani koja ga čini posebnim Ima rastezanje gore koji vam pruža mjesta za po

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.