• Novo
Mando pumpa za upravljanje 20A 20A Odgovara: 2009- Hyundai akcent

Mando pumpa za upravljanje 20A 20A Odgovara: 2009- Hyundai akcent

Stupnjevi:
KM 217.50

Iznos
Tova je dostupna

Kada pumpa servo upravljača (PS) ide loše ili ne uspije, vozač najosjetno će osjetiti nenormalnu buku cvilje / brušenja dok će se to kotač i osjetiti gubitak odgovora i pomoći. PS pumpa je bitna komponenta, jer je njegova odgovornost pošalju hidrauličnu tekućinu na stalak za upravljanje i zupčanicom. Mando OE pumpe za upravljač su baš poput one iz tvornice. Naše pumpe dolaze u kompletu s remenicama i spremni za instaliranje. Ne rizikujte da koristite samo svaku pumpu za PS-a, vratite se posao s originalom - mi smo OE! Nisu potrebne suzgrene razmjene. Izvorna oprema Servo upravljača sa pumpom sa remenicama. Proizvedeno u Koreji. Odgovara : 2009-2011 Hyundai Accent i još više - Dodajte svoje vozilo na naš Widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Filter za upravljanje

KM 1.33

Wix HD hidraulični filtri imaju premium medij specifične za aplikaciju, uključujući žičanu sintetičku, poboljšanu celulozu i žičanu mrežu Visoka čvrstoća, materijali otporan na

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.