• Novo
Na Bakini odgovor je uvijek da smiješne rume, novorođenče, novorođenčad, dojenčad, toddler 0-mjesečni djeca dugih rukava

Na Bakini odgovor je uvijek da smiješne rume, novorođenče, novorođenčad, dojenčad, toddler 0-mjesečni

Stupnjevi:
KM 9.49

Iznos
Tova je dostupna

[Najbolji poklon za baby] Tekst "u bakini odgovor je uvijek da ", a slika su digitalni ispisani na bodi, to je najbolji poklon za bebu i bebu rođenda. Baby dugi rukav Rodper Bodysuits je svestran izbor . [Udoban i poseban dizajn] Oznaka je na vanjskoj strani romara, tako da ne iritira vašu bebu, ne brinite o nelagodu. Samo naši Rompersi dizajniraju ovako na tržištu, samo žele ponuditi najbolje Rompers svojoj bebi. NOVELTY ramenski izrez koji će se lako povući odjeću preko bebe glave . [Slatka slika ispisana tema] Ova udobna, trendi i modna odjeća je savršena bod-a za vašu djevojčicu i dječaku da nose na njenom posebnom danu ili cijeli cijeli godinu! Ispisuje ga digitalni pisač, pa je vrlo prozračan . [pamuk] izrađen od pamuka, super mekanog, ugodnog i prozračnog za bebu. Bijeli bodysuit dugih rukava, 6-12 mjeseci (12m), veličina Granu : Dužina odjeće - 43.5cm / 17.13inch, poprsje - 24cm / 9,45inch, ramena - 19,5cm / 7,68 NCH, dužina rukava - 25cm / 9,84inch . Novost ramena : Novost u magnetskom izrezu da se povuče odjeću preko bebe glave . 3 dugme za zatvaranje na dnu : donje zatvaranje prikladno je postavljeno veće na brzom menjanju. 100 posto pamuka, od 100 posto pamuka, super meka, Prozračno i ugodno za bebu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.