• Novo
AMERIOWOOD HOME Owen Retro računalni stol sa ladicama, više boja

AMERIOWOOD HOME Owen Retro računalni stol sa ladicama, više boja

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Jednostavnost i funkcionalnost dolaze zajedno u američkom kućnom stolu za Retro računala. Vitka silueta omogućava da se Owen Desk lako uklapa u male prostore, savršenim za rad od kuće. Stol sadrži ultra tanke, a opet čvrste crne metalne noge za kosu i veliku radnu površinu u hrskavijoj bijeli finiš. Svijetlo smeđe hrastovo skladištenje pruža puno prostora za sve vaše pisanje i uredske materijale sa 3 razdjelnike sa 3 ladice, a stol top Grommet osigurava da su vaši kablovi bez kablova. Ovaj jednostavan dizajn ne izgleda samo sjajno, ali jednostavno je sastaviti i takođe. Retro stol zahtijeva minimalnu sklop nakon isporuke. AMERIOWOOD HOME Owen Retro Računalni sto sa ladicama, više boja Američki kućni retro retro računalni stol savršen je za kreiranje matične kancelarije čak i u malim prostorima. Tanak profil nije savršeno veličine samo za stol, ali ovaj svestrani komad može se koristiti i kao tablica ispraznosti ili konzole s dodanim bonusom ladice i upravljanjem žicom. Potrebna je jednostavna sklopa. Dimenzije : 30 "H x 41.9" Š x 21 "d. Težina otpreme je približno 55,22 lbs. Neutralni bijeli finiš s laganim smeđu prednji dio smeđu ladicu donosi ažurirani stil u vašem dekoru. MDF sa puderanim metalnim nogama i ručicama.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pijedestal 24, Javor

KM 3.00

OFM 66746 donji rod od 30 "x 24" sadrži površinu visokog pritiska OF OFM 66746 PEDESTAL 30 "x 24" vrh je laminatni vrh visokog pritiska OFM 66746 PEDESTAL 30 "x 24" dno : pijedestalni vrh

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.