• Novo
Fattazi kaput za žene za žene Vintage gumb dolje u nevolje s džepom kratkim traper jean jaknom sa džepom

Fattazi kaput za žene za žene Vintage gumb dolje u nevolje s džepom kratkim traper jean jaknom sa džepom

Stupnjevi:
KM 13.49

Iznos
Tova je dostupna

Sezona : jesen, zima : Ženskaclazija : dnevno, izlaska, odmor, ležerskoliko duljine : Standardhow za pranje : Handy Operty Cold : 1 x Drypachage uključuju : 1 x Haljine za oblaganje kaputa za žene Slaba jakna : odlična za dnevnu habanje, dom, na otvorenom, radu, ulice, kupovinu, sport, odmor, odmor, neka privlačimo ljude na bilo kojem prilikom . kaput plus ženske kapute za zimske visoke i jakne Veličina sa kapuljačom burgundne haljine dugačka vuna dodatna rukava Anorak kiša u srebrnim ženskim kaputima zima u kaputima na prodaju ispod 50 plus 1x anorak bombarder crni lažni frekventni momak za ležerne jeance kože momak za haubu u haljini zimski kaputi za žene plus veličina dugačka slatka modna duljina bijeli kaput stalak koji stoji sa kukama Dječji muškarci Unisex Halloween kišna rovova. Prerušiti se : Naš kaput može uklopiti većinu figura, nositi s vrhovima, hlačama, trapericama, gamašima, potpeticama i lijepim ogrlicama, a nudit će vam ugodno i nošenje i ležerno i elegantno . veličina : Ova veličina je Azijska veličina, pogledajte sliku u nastavku za detaljnu veličinu . Dizajn stila : Naš kaput prikazuje modni stil sa izvrsnim detaljima, idealnim izborom u vašoj garderobi. Dizajn trapera, dugmeta, rever i dugih rukava čine da cijela odjeća ima svoj karakteristični stil, tako da ga možete ugodno i lijepo nositi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Budi modni superheroj

KM 17.50

Predstavljamo našu trendi Bat Print jaknu za ženesavršen spoj stila i udobnosti! Izdvojite se iz mase našim modernim printom šišmiša, sa jedinstvenim i privlačnim dizajnom koji će s

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.