• Novo
Stupell Industries Vesela tratinčica Cvijeće Botanički aranžman Blaženi scenarij Grafikon umjetnost Luster Siva plutajući uokviren platno Ispis zidne umjetnosti, dizajn po pisanju i obloženim

Stupell Industries Vesela tratinčica Cvijeće Botanički aranžman Blaženi scenarij Grafikon umjetnost Luster

Stupnjevi:
KM 18.25

Iznos
Tova je dostupna

Podignite svoj dom ili ured na sljedeću razinu sa Stupell Industries uokvirenim plutajućim platnom zidnom dekorom. Naša premium ručna rastegnuta platna postavlja se čvrsto u čvrst lagani okvir. GAP Muzejski stil između umotanih platna i okvira okvira daje iluziju plutajućeg umjetničkog djela. Dimenzije : 24 x 1,5 x 30. Zidna umjetnost je spremna za objesiti - nije potrebna instalacija ili hardver. Za jednostavno postavljanje limena ili slojnih umjetničkih djela na polici ili protiv zida. Naš povišeni plutajući okvir od 1,5 "je savršen komplement na našoj razini u stilu platna. Koristimo samo najkvalitetnije mastile u kući sa vodećim rešenjima za ispis u industriji. Canvas je Ruka se protezala od trajnog fondacije za drva, a zatim se montiralo na moderan okvir okvira . Umetničko djelo odnosi se na : biljku; blagoslovljen; buket; aranžman; Calligrafy. Dizajn po pisanju i obloženim.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.