• Novo
XtreMepowoweus 13 Filter sa pijeskom sa 3 4HP pumpe za bazen 4-smjerni ventil iznad podzemnog bazena sa kompletom sa postoljem

XtreMepowoweus 13 Filter sa pijeskom sa 3 4HP pumpe za bazen 4-smjerni ventil iznad podzemnog bazena sa

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

XTremepowoweus 13 "Combo za rezanje sa prizemnim bazenima. Potpuno integrirani filter za pijesak, pritisak pumpa i stalak. Kapacitet pumpanja pumpa. 43 kilograma po sat sa sat savremenim pumpatičkim kapacitetom. Samo dodajte filter medije (prodaje se zasebno) i kuku Uključite ga, a on ga odmah počne filtriranje. Bez hrđa, puhati izgradnja spremnika : pumpa i filter savršeno su dizajnirani za pružanje optimalnih protoka koje promoviraju četverostruki višestruki lukat za vodu koji se pruža za jednostavnu upotrebu i Brza košara za pranje pumpe najveća je u svojoj klasi s jednostavnom otvorenom, brzom bravom, prozirne pumpe koja znači manje radno i više plivanja pumpa visoke efikasnosti smanjuje troškove tihog rada od 2400 galona po satom bazena Pumpa radi brzo i efikasno će zaštititi sigurnost korisnika u potpunosti s automatskim automatskim termičkim zaštitnim prostorom : Tip : Sustav za filtriranje pijeska Površina bazena : 10.000 galona Funkcija ventila : Filter, Snaga pumpe : 0,75 HP Napon : 115 V / 60 Hz AMPS : 3.6 Protok Max : 2400 GPH Ulaz / izlaz : 1-1 / 4 "NPT Kapacitet bubnja : Drži do 43kl. Potrebna skupština : Da Dimenzija bubnja pijeska : 13 "(W) x 23-1 / 2 " (h) Sadržaj paketa : Pješčani filter Pump pumpa za bazen Poruka 4 navlai na prodaju u kalifornijskoj adapteri za priručnik Nije za prodaju u Kaliforniji Sizivni kapacitet - ovo Pumpa za pijesak smještena je u jednodijelnom 13-inčnom rezervoaru kapaciteta 42 kilograma pijeska koji može filtrirati iznad kopnenih bazena do 10.000 galona. Pouzdani performanse - ovaj filter održava nivo visine pijeska da izloži vodu na maksimalnu površinu pješčane površine moguća je za optimalnu filtraciju, dosljedne performanse i efikasno pranje. Mali dizajn buke - Ova pumpa za filtriranje pijeska dizajnirana je i optimizirana za trčanje s niskim bukom, kako bi vaš rad bio ugodniji i energetski učinkovitiji. Jednostavno i jednostavno za korištenje - 4-smjerni ventil, 3-kanali sa utikačem W / električni kabel, prenosiv, brzi početak i jednostavan rad, trajajte manje od 5 minuta za instaliranje. Multi-port filter - Multi port predviđa jednostavnu upotrebu i brzo pranje nazad. Ove pumpe su pokretanje kondenzatora, a ne za upotrebu / prodaju u Kaliforniji.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.