• Novo
UBesGoo Footstool sklopiva sto za skladištenje otomanska kocka, pravougaoni oslonac za noge stolica Toy Bo Bench End Table sa linijom, Brown

UBesGoo Footstool sklopiva sto za skladištenje otomanska kocka, pravougaoni oslonac za noge stolica Toy

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

UBes Goo Footstool sklopiva sto za skladištenje otomanska kocka, pravougaoni oslonac za noge stolica kutija za igračke klupa krajnji sto sa linijom, karakteristike Brown Features : 1. Čvrsta i izdržljiva : veličina otomanske klupe za sklopivo sklopivo skladište je (30 x 15 x 15)" / (76 x 38 x 38)cm (D x Š x V).Storage otoman klupa kocka sjedišta 2-3 odrasle osobe lako, visoko elastična pjenasta podloga osigurava udobno iskustvo sjedenja.2. Dodatni prostor za odlaganje : veliki otomanski prostor za odlaganje olakšava ispunjavanje vaših različitih potreba,ovu sklopivu osmansku klupu za odlaganje možete staviti na kraj kreveta kako biste pohranili dodatne ćebad i jastuke, a možete je koristiti i kao sanduk za igračke za spremanje igračaka.Savršeno skladište za uštedu prostora čini vašu sobu urednijom.3. Preklopni poklopac i sklopivi : sklopivi sanduk za skladištenje je sklopivog dizajna i čini otoman za skladištenje lakim za postavljanje udobne podstavljene klupe u roku od nekoliko sekundi,sklopivo Osmansko skladište može se lako preklopiti ravno kada se ne koristi.Možete ga postaviti u svoju spavaću sobu,dnevni boravak,hodnik ili pomoćnu sobu za organizovanje knjiga,odeće,ćebadi,jastuka,igračaka i mnogih drugih sitnica.4. Premium materijal : ovaj sklopivi otoman za skladištenje prekriven je vrhunskom vještačkom kožom, a sklopivi sanduk za odlaganje super se lako obriše vlažnom krpom. Multifunkcionalni sklopivi otoman za skladištenje koji se koristi kao podloga za noge,klupa za cipele,stolica za krevet, sanduk za igračke, stolić, stepenik za štene, itd.I savršeno odgovara vašoj sobi.5. Kvalitetna usluga : nudimo vrhunske proizvode za vas, a istovremeno premašujemo najviše industrijske standarde i nudimo besprijekornu brigu o korisnicima.Specifikacije : Materijal : PVC koža i E1 MDF & 25mm sunđer boja : Brown Overall dimenzije : (30 x 15 x 15)" / (76 x 38 x 38)cm (D x Š x V)sklopive dimenzije : (30 x 15 x 2.76)" / (76 x 38 x 7)cm (D x Š x V)težina : 10.8 lbs / 4.9 kg Usage : Footstool,stolica, ormar za odlaganje itd.Paket uključuje : 1 x Footstool prostrana skrivena ostava za sitnice kao što su časopisi, TV daljinske upravljače. Sklopivi otomanski dizajn omogućava mu uštedu prostora, potrebno je nekoliko sekundi za postavljanje. Sa laganom težinom i praktičnim dizajnom, lako vam je da ga pomerite. Osmanska klupa za skladištenje prekrivena je vrhunskom kožom i savršena za svaku sobu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.