• Novo
Sandale Bella Vita Delaney Block Heel

Sandale Bella Vita Delaney Block Heel

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Naše mušterije su buncale o predecesoru ove cipele. Delaney je novo ažuriranje za favorita korisnika. Naša moderna blok peta na udobno prohodnoj visini neophodna je za vaš ljetni ormar. Otvoreni vamp i izrezani detalji daju ovoj prednjoj sandali lagan i prozračan osjećaj bez žrtvovanja pokrivenosti koja je čini udobnom. Postoji patentni zatvarač za leđa tako da ne morate svaki put da se svađate sa kopčom. U Bella Vita volimo sandale koje se mogu obući gore ili dolje, jer Ozbiljno ko želi jednu enduse cipelu.. ne mi! Stavite Delaney na posao za sve prilike. 2 " blokirajte petu. Raskošno podstavljeni uložak. Ukras Sa Kopčom. Jedinstveni laserski dizajn i multistrap dizajn. Stražnji Patentni zatvarač za jednostavno uključivanje / isključivanje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Mens George Belted Thong

KM 2.00

Ovo je savršena sandala za proljeće i ljeto Možete ih obući ili nositi za sve svoje aktivnosti Veoma svestran dizajn učinio je ove sandale popularnim izborom među kupcima! Moderan gorn

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.