• Novo
Edukativni uvidi Dizajn i bušilica blistala igračka, sa električnim bušilicama, predškolskom stabljikom i izvadite zgradu igračke, dječake i djevojke starosti 5+

Edukativni uvidi Dizajn i bušilica blistala igračka, sa električnim bušilicama, predškolskom stabljikom

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Dizajneri za pučenje mogu pokrenuti svoje mašte i izgraditi koordinaciju i vještine kreativnog razmišljanja dok se izbuši šarene, vijke veličine djece u prekrasnu ploču aktivnosti. Samo slijedite bilo koji od 12 uključenih uzoraka ili stvorite vlastite običaj, sjajne kreacije! Uz režim zvučnog aktivacije, svjetla odgovaraju na muziku ili vaš glas! Samo umetnite jedan od prozirnih vijaka u obliku šarma u ploču, koristite radnu bušilicu za djecu da biste ga izbušili i gledali kako vaša živopisna stvaranje sjaji iznutra! Savršeno za učenje stabljike i sate zabave. Igranjem sa obrazovnim uvidima, dizajnerskim i bušilicama, predškolskim i dječacima i djevojčicama u dobi od 3+ naučit će brojanje, podudaranje, sortiranje i prepoznavanje boja s omiljenom zabavom za koje se bavi igračkama i montažom sa 23 komada. Oni čine velike igračke za mališane kako bi naučili kroz zgradu i izgradnju što ga čini idealnim edukativnim igračkom Montessori. Podudaranjem, sortiranjem, učenjem, predškolskim ustanovama nauče kako izgraditi vlastite igračke koristeći vlastitu kreativnost i dizajn vještine! Ova set izgradnje izgradnje izgradnje izgradnje izgradnje obrazovanja je odličan način za djecu da nauče rani matematički i naučni pojmovi, važan dio edukativnog učenja. Upotrijebite šarene vijke i bušilicu za djecu za dizajn, kreirajte i saznajte o alatima!. Sadrži 9 "x 9" ploče za vezu. Značajke režim zvučnog aktivacije : Svetla reaguju i "plešu" za muziku ili vaš glas. Translucentna, dječja stručna snaga sa LED svjetlom, 1 Phillips bušilica, 60 šarenih šarm vijaka sa 12 obrazaca, višejezični vodič za nastavu. Zahtijeva 3 AAA baterije za bušilice i 3 AAA baterije za ploču (nisu uključene).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.