• Novo
Betmen Boys Tee Za Kravatu Za Kratke Rukave, Veličine 4-18

Betmen Boys Tee Za Kravatu Za Kratke Rukave, Veličine 4-18

Stupnjevi:
KM 5.10

Iznos
Tova je dostupna

Pokažite njegovu ljubav prema najvećem heroju Gothama sa ovom fantastičnom Betmenovom grafičkom majicom za dječake. Mineral opran za mekan, proživljen osjećaj, ovaj dodatni udoban čaj je odličan za izležavanje kod kuće ili igru sa prijateljima. Stilizirajte sa svojim omiljenim farmerkama i patikama i spreman je za polazak! Materijal : 60% Pamuk / 40% Poliester. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Fit : Opušteno. Izrez : rebrasta crewneck. Zatvaranje : pulover stil. Rukavi : kratki rukavi. Džepovi : Nema. Karakteristike : mineralno oprano; allover Tie dye print sa grafičkim printom na prednjoj strani. ©DC Comics, Sva prava pridržana. Tie Dye Batman Tee za dječake.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Boy's the Cuphead Show

KM 1.67

Pridružite se Cupheadu i Mugmanu na njihovim nezgodama putem Inkwell Islesa s ovom službeno licenciranom majicom Cuphead Show za dječake, s logotipom žute boje na gornjoj lijevoj strani

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.