• Novo
Russell muške i velike muške 5 aktivne tkane tehničke kratke hlače, do 5XL

Russell muške i velike muške 5 aktivne tkane tehničke kratke hlače, do 5XL

Stupnjevi:
KM 7.50

Iznos
Tova je dostupna

Radeći ili samo opuštajući? Bez obzira na vaše planove, Russell-ove aktivne kratke hlače su spremni za sve gore navedeno! Udobno, sportsko i dizajnirano sa značajkama performansi koje vam pomažu u tome, tih muških šarkica izrađene su tkaninom za vijanje vlage kako bi vam pomogli da vas drži hladnim i suvim elastičnim strukom i povučenim strukom za podesivu fit. Materijal : 48% poliester / 38% reciklirani poliester / 14% spandex. Njega : Mašina koja se može prati. Zemlja porijekla : Uvezeno. Veličina : model je 6'1 "i nosi veličinu M. Fit : opuštena. Porast 5 "" inseam. Zatvaranje : navlaka sa 2 "elastičnim strukom za dodatnu udobnost. Džepovi : 2 bočni džepovi sa otvorom za pilingu. Značajke : 10 mm ravni izvlakač; R-logo toplotno brtvljenje srebrne reflektirajuće; DRI-POWER TOAL TOAL BOLL CREATELY CREATELY; Wicking, Intelli Fresh ™ za pomoć u održavanju cool i suve. Muške aktivne tkane tech hlače iz Russela.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna ušteda

KM 9.97

Muške radne šorc Srednja struka Multidžepni džep Petkomadni hlače Ležerne hlače Sportske hlače Shorts Hlače Pretraživanje : Sezona : Sve ploče za atletičke / mišića, prikazuj

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.