• Novo
Gates Donji hladnjak za hlađenje Odgovara: 2011- Kia Optima, 2011- Hyundai Sonata

Gates Donji hladnjak za hlađenje Odgovara: 2011- Kia Optima, 2011- Hyundai Sonata

Stupnjevi:
KM 7.95

Iznos
Tova je dostupna

Gates oblikovani crijevo rashladne tečnosti proizvodi se za uklapanje specifičnih aplikacija. Slično oem specifikacijama. Odobreno za morske aplikacije. Pomoću za gornji, donji, by-pass, grijač i ostale crijevo za hlađenje. Poklopac otporan na ozon. Oslobot se opiru elektrohemijskoj degradaciji - vodeći uzrok neuspjeha sa crijevama. To smanjuje potrebu za internim izvorima u mnogim aplikacijama.Meets SAE 20 R4 i 20 R3 tipa EC klase D-1 i D-2 Specifikacije.temperetura Ocjena : -40 A F do 275 A F) u aplikacijama za crijevo za rashladno sredstvo. Napomena : Gates preporučuje zamjenu standardnih crvih pogona i opružne stezaljke sa vratima SB CHEVERGIP (R) SB SME kada je instalirana nova crijeva za rashladno sredstvo .Gate - Pogođena po mogućnostima dijela : 23898. Marka : Gates. Napomene : oblikovana crijeva rashladne tečnosti. Pozicija : niže. Stanje : Novo. Dodatne karakteristike Materijal : EPDM, plastika. Odgovara : 2011-2015 Kia Optima 4 Cyl 2 L 2011-2014 Hyundai Sonata 4 Cyl 2 l i više - Dodajte svoje vozilo na naš Widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Gates mužjak JIC FLARE

KM 32.87

Trebate popraviti hidraulični sklop na udaljenoj lokaciji bez struje? Polje Priključivi tipa T spojnice za G1 (1 žicu) i C crevo (2 žica) su rješenje prilikom prešanja nije opcija...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.