• Novo
Igračke za kupanje u obliku kita Igračke za bebe za kupanje za kupanje Vodene igračke za mališane

Igračke za kupanje u obliku kita Igračke za bebe za kupanje za kupanje Vodene igračke za mališane

Stupnjevi:
KM 5.00

Iznos
Tova je dostupna

Opis. Ako želite da vaša beba uživa u sretnom vremenu kupke, a ne plače, ne biste trebali propustiti ovu igračku za kupku! Ove igračke za kupanje u obliku kitova posebno su dizajnirane za mališane i čine ih zainteresiranim za kupku. Igračke koriste plovnost, nije potrebna baterija, sigurna je dovoljno za djecu sa .. Značajke. - Boja : ružičasta i plava. - Materijal : plastika. - Veličina : 13.00x8.00x5.00cm / 5.11x3.14x1.97 u . - Ove igračke izrađene su od tvrde plastike, neće se lako slomiti, izdržljivo i bez blijeda u boji. - sa okruglom i glatkom površinom su od super dobrog dodira . - Površina je dobro uglađena i glatka, nema štete za bebe ruke jer je njihova koža nježna . - Veličina ovih igračaka idealna je za male ruke i sitni prsti. Beba ga može lako stisnuti . - Odlično za roditelje da prate svoju djecu da igraju u kadi ili bazenu. Te igračke izrađene su od tvrde plastike, neće se lako slomiti, izdržljivo i bez boje . sa okruglim i glatkom površinom, super su dobrog dodirivanja. Budući da je njihova koža osjetljiva . Veličina ovih igračaka je za male ruke i sićušne prste. Vi beba možete lako stisnuti . odlično za roditelje da prate svoju djecu da igraju u kadi ili bazenu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Tamna Phoeni PVC figura

KM 12.99

Dark Phoenix izlazi iz famenog foenix simbola u svom klasičnom crvenom kostimu, spremnom za preuzeti bilo koji i sve cijele Ova otprilike 10inčna skulptura izrađena je od visokokvalitetno

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.