• Novo
Dobro Tkana Apollo Warp Rupa Moderna Karirana Crna Slonovača Štampana U Nevolji Periva U Mašini 3'3 5' Prostirka

Dobro Tkana Apollo Warp Rupa Moderna Karirana Crna Slonovača Štampana U Nevolji Periva U Mašini 3'3 5'

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Sa uzorkom visokih detalja na mekom, poliester-šenil gornjem delu vezanom za recikliranu pamučnu podlogu, well Woven's Apollo collection tepisi su bez prolivanja, otporni na mrlje i stilski. Ovi izdržljivi dizajni imaju gornji dio otporan na prolijevanje koji se lako uočava i može se prati u mašini u slučaju čvršćih nereda. Njihov nizak profil pomaže u izbjegavanju opasnosti od putovanja, što ih čini savršenom dopunom domovima sa aktivnom djecom, kućnim ljubimcima i osobama sa oštećenjem pokretljivosti. Dovoljno izdržljivi za upotrebu u velikom saobraćaju, Ovi tepisi nude dugotrajan i nisko održavan način prilagođavanja vašeg prostora. Meka, izdržljiva Djevičanska poliesterska ženila gornja vezana za pamučnu podlogu sigurnu za drvo. Konstrukcija sa ravnim šipovima otporna na mrlje, bez šupe. Nizak profil izbjegava opasnosti od putovanja. Savršen dodatak domovima sa aktivnom decom, kućnim ljubimcima i osobama sa oštećenjem pokretljivosti. Može se prati u mašini za lako čišćenje. Operite hladno ispred ili gornju mašinu za punjenje bez mešalice u sredini. Vazduh-suv stan.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Texas A & M 4'x6' ćilim

KM 0.67

Pokažite svoj timski ponos na veliki način! 4'x6' ultra plišani tepisi neće ostaviti nikakvu sumnju za koga ćete navijati na dan utakmice! Neklizajuća podloga drži prostirku na mjestu

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.