• Novo
Dukseri za ženske dukseve dugih rukava predimenzionirana pulover Oplata labave ležerne tipke s kapuljačom kapuljača s kapuljačom dolje džemper bijeli xl

Dukseri za ženske dukseve dugih rukava predimenzionirana pulover Oplata labave ležerne tipke s kapuljačom

Stupnjevi:
KM 12.49

Iznos
Tova je dostupna

Ženski dugih rukava sa labavim konopcem sa kapuljačom sa zatvaračem. Materijal : poliester. Boja : Kao što slika pokazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji. Molimo provjerite da ne smetate prije narudžbe, hvala!). Težina paketa : 398g. Veličina paketa : 25x20x5cm, (molimo dozvolite grešku 1-3 mm zbog ručnog mjerenja. Molimo provjerite da ne smetate prije naručivanja.) Grafikon veličine : . Veličina : s poprsje : 110cm / 43.31 '' Dužina : 58cm / 22,83 '' Dužina : 72cm / 26.77 '' : M poprsje : 114cm / 44,88 '' Dužina : 74cm / 27.17 '' L poprsje : 118cm / 46.46 '' Dužina : 76cm / 27.56'Size : XL poprsje : 122cm / 48.03 '' Rukav : 61cm / 24.02 '' Dužina : 78cm / 27.95 '' Materijal je lagan I prozračan, čineći ga više i ugodno za nošenje. Ova klasična ženska košulja se uklapa poput dobro voljenog omiljenog, sa klasičnim vratom posade, dugih rukava i superiornog češljanog i prstenastog pamuka za ispis . Ponuda u tribledima i čvrstim materijama. Ova nejasna dukserija uklapa se za svakodnevnu habanje, školu, odmor, posao. Jednostavan za uparivanje sa čizmama, trapericama, mršavim gamašima za modni izgled u proljeće, jesen jeseni pad i zima. Tie Dye Pulover : Duks patentnih zatvarača, nejasan pulover sa kapuljačom vrlo je udoban i trošit će se nositi i nećete se osjećati čvrsto u njemu. Napravljen je mekom tkaninom, što ga čini uz kožu, nikad ga nećete htjeti skinuti. Ručno pranje hladno; Meka za pranje mašine; Linija suha; Ne natapajte; Klasifikacija pranja; Na niskoj temperaturi ako je potrebno.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.