• Novo
ONHONOON Ženski bez rukava za bez rukava V-izrez Maxi haljina Ljetne zabave Cami haljine za mlade žene Ženska haljina za sunčanje

ONHONOON Ženski bez rukava za bez rukava V-izrez Maxi haljina Ljetne zabave Cami haljine za mlade žene

Stupnjevi:
KM 10.49

Iznos
Tova je dostupna

Provjerite grafikon veličine prije narudžbe. Ako niste sigurni, pošaljite miru.machine bavermaterijal : ova ženska ljetna haljina je napravljena od 65% pamuka 35% poliestera. Tkanina je vrlo mekana i rastegnuta, što ga čini svjetlošću i savršenim za proljeće, ljeto i FALL Wearte.Feature : Haljina je povremeni osnovni stil sa linijskim rukom. Ženska haljina je iznad koljena i dovoljno dugo. To je sjajan stil koji je udobno za vruće vrijeme. Dizajn bez povratka : Criss Cross Backless haljina je seksi i super simpatična, okrugli vrat i križ na stražnjoj strani natrag na otvorenom, izgledaju seksi i moda. Otvorena haljina za kratku rukavu je Odlično za svakodnevno, plažu, zabavu, posao, povremene nošenje. Ležerna haljina savršena je sa svim vrstama obuće, uključujući čizme, stanove, čizme visoke koljena ili visoku petu. Ova haljina je vrlo modirana kada se podudara sa jaknom i kaputom. Sa šalom ili kaišem, bilo koji mali dodatak napravit će haljinu atraktivnijom i prikazujući više Slim.remind : Molimo vas pažljivo pročitajte grafikon veličine, provjerite je prije narudžbe . Oprema za pranje ruku. Preporučuje se. Haljina. Duga haljina za žensku grafikon : . Veličina : s nama : 4 uk : 8 EU : 34 poprsje : 90cm / 35.43 '' Dužina : 138cm / 54.33 '' : 6 Ujedinjeno Kraljevstvo : 10 EU : 36 poprsje : 96cm / 37.80 '' Dužina : 138cm / 54.33 '' Veličina : L : 8 UK : 12 EU : 38 Poprsje : 101cm / 39,76 '' Dužina : 138cm / 54.33 '' A : XL : 10 Velika Britanija : 14 Poprsje : 106cm / 41,73 '' Dužina : 138cm /53.33'Size : xx US : 12 uk : 16 EU : 42 poprsje : 111cm / 43,70 '' Dužina : 138cm / 54.33 '' Tip uzorka : Ispiši slatke kratke haljine za božićne koktele. Pogoda : Ova haljina s kratkim rukavima odlična je za svakodnevnu, plažu, zabavu, posao, povremene nošenje. Ležerna haljina savršena je sa svim vrstama obuće, uključujući čizme, stanove, čizme visoke koljena ili visoku petu. Ova haljina je vrlo modirana kada se podudara sa jaknom i kaputom. Raspon sa šalom ili kaišem, bilo koji mali dodaci učinit će haljinu atraktivnijom i pokazati vitkijim. Novogodišnje haljine za ženu za žene casual zima. Pogodno : Dnevno, Ležerne haljine od kaputa za ženske haljine za žene ljuljaju s rukavom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.