• Novo
Wynwood Studio Advertising Wall Art Platnes Ispisuje 'novi svijet Autor Anne Wadsworth' plakatima - smeđa, narandžasta

Wynwood Studio Advertising Wall Art Platnes Ispisuje 'novi svijet Autor Anne Wadsworth' plakatima - smeđa,

Stupnjevi:
KM 19.00

Iznos
Tova je dostupna

Novi svijet Anne Wadsworth, vješto je moderni umjetnički komad od strane stvarnih umjetnika. Sa sveobnim smeđom bojom, ovaj fini umjetnički otisak avenijem piste savršen je završni dodir do vaše kućne dekorske teme. Ovaj umjetnički komad ima vodoravnu orijentaciju. Reklamni dizajn s temom postera da vam donese savršenu zidnu umjetnost. Održivi i ljubazni šumi. Profesionalno se ručno ispružilo u održivom drvenom okviru debljine 1,5 inča. Stiže spremno za objesiti s unaprijed instaliranim kukama za lako viseće. Uključeni su i nokti i vješalica. Odštampano pomoću ultra premium i otporne u izblijeđenosti i jamčiti visoku rezoluciju i živopisne boje. Dostupno u nekoliko opcija veličine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ukrašena Eden Tile III

KM 0.67

24x24 platno Zidna umjetnost pod nazivom "ukrašena Eden Tile III " Osjećamo da je zidna umjetnost najvažniji aspekt izgleda i osjećaja bilo koje sobe Umjetnost dovršava sobu i sa samo n

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.