• Novo
Kali_store Golf majice za muškarce Muške cvjetne havajske majice Ležerne tipke Down Skraćeno rukave Aloha Majice na plaži Purple, 3xl

Kali_store Golf majice za muškarce Muške cvjetne havajske majice Ležerne tipke Down Skraćeno rukave Aloha

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Muške majice Ležer Stripe košulja s kratkim rukavima košulja natkrivene košulje Modna labava TOP Odjeća : Menoccasion : dnevno, poslovanje, vjenčanje, partielektrij : Dužina casualsleeve : Short rukav : Odgovara ture do Sizethickenyness : Standardhow za pranje : Ručno pranje hladno, vise ili linijsko sušenje : 1 vrhunska košulja su prozračna pamučna tkanina koja se osjeća vrlo udobnim i mekim. Klasičan i elegantan, koji će izgledati fenomenalno . Standardna veličina : Pogledajte našu grafikon veličine prije naručivanja muških majica. Pogic : Packet : majice za muškarce su najbolji izbor za formalno ili povremenu privremenu, kao što su : uredski rad , druženje, zabava, odmor, kauzalni dnevni list itd. Odjeća : Pogodno za ručno i mašinsko pranje držite se dobro nakon pranja. Ljubazno ga operite prije nošenja. Molim te, ne izbegli.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.